Rabu, 11 Mei 2011

TAK SUKA!! TAK SUKA!! TAK SUKA!!!!

arghhhhh...
hari merupakan hari first wany exam...
awal2 paper muet4(writing)..
dok tengah2 exam..
mcam mana ntah wany boleh tertidow..huhu
nie must kesan dari ubat yang wany makan la nie...urmm..
jaga2 dah pukul 9lebih..
essay ada lagi 350words xbuat..
exam pulak habis pukul 9.30am..mcam nak nangis ja tdi..
errmmm...hantar la kertas yang ada ntah bope ayat je sempat...:'(


pukul 10.15am-1.15pm
wany start menjawab paper pengajian perniagaan 1..
jawab dengan tenang jee..
ada 1 2 soalan kot wany tak tau jawapan..
so,tinggal je..

habisjawab saja tengok gelagat kawan2 wany..
tengok belah kanan member dok sibuk buat jawapan..
tengok depan member wany dok tidur..
tengok belakang pulak sat dia tidow,sat dia dok sibuk jawab...
best tengok gelagat kawan2 yang buat macam kerenah nak tiru...
patang cikgu keluar sat pakt la dok kongsi jawapan..hahahaha..

tulisan sapa la comot sangat nie..
p/s:untuk kawan2 dan wany juga jangan tiru naa...nanti exam STPM sebenar bukan boleh tiru macam nie..
~~sekian~~

3 ulasan:

nora amila ghazali berkata...

gud luck no tuk stpm.. hhihi

fRaMe+LenSeS berkata...

laa.. camna leh ttdo .. adik abg tak sehat ni. isau plak

cahaya berkata...

adk pon xsedar masa bila adk tidow..huhu