Isnin, 11 April 2011

MUET..MUET..MUET.......



assalamualaikum,a very good morning to the examiners and follow candidates..
Today,I'm going to talk about......
bla   bla  bla  bla   bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla bla

bla   bla  bla  bla   bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla bla
bla   bla  bla  bla   bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla bla


Alhamdulillah dah lepas satu latihan speaking muet pada 10/04/2011..
but,wany sikit pon tak minat muet nie...Dah la task A wany boleh la buat...ok laaaaaaa...

tiba-tiba mai task B sepatah habuk apa pon tak cakap..
arrggghhhhhhhhhhhhhh...
adoi la..awat jadi macam nie tak tau...

wany nie paling lemah subjek muet..
dah la tak minat..
adoi...mcam mna la nak kuasai subjek muet ni hah??!!

semakin hari semakin teruk subjek muet wany nie...apa yang wany stdy tntang muet nie pon wany tak faham sebenarnya..
huhuhuhu..(terukan wany nie)

arrrrgggghhhhhhhhhh...
TAK MINAT MUET,,OK!!!!!!!!!!!
perlu ke muet untuk kehidupan harian kita????



~~sekian~~

mai kita terjah 2 blog nie..

6 ulasan:

tomatokering :) berkata...

haha ! penting dan perlu . nak masuk U .. hehe

alaa buleh punya ... cayokkk !;D

meaw berkata...

penting la wany,nak further study kat u mesti ada MUET, onie pon tak suka sangat, tapi try je......

dapat tajuk pe wany ?

SARAH berkata...

kak camne subjek muet too kak... x same kew ngn subjek BI.. ????

AdyBudika berkata...

good luck..hehehe

misznanarizal berkata...

aina sangat frust ngn result muet yg lepas..nk resit muet!! (berkobar-kobar neyh)
gud luck eyh wany yayunk =)

cahaya berkata...

tomato::wany dah xtau nk buat mcam mana dah..mmang xreti dah nie..

onie::lupa la plak ape tajuk dia(sja buat2 lupa)malaih nak ingat dah..
yg tau nk nngis jaa..

sarah::lebih kurang jaaa..

abg ady::thank