Isnin, 21 Mac 2011

terbaik ark KBU nie..

aritu pnya la sibuk pasal t-shirt KBU...
Alhamdulillah t-shirt KBU pon dah siap..and dah ada yg dapat..n ada juga yg belum dapat...

sehari 2 nie....Pakcu Sofi pulak dok bising kat wall KBU nak buat  sticker motor dan kereta...
so sesiapa yang mnat nak sticker nie sila inbox dekat pakcu sebelum pukul 12pm/22.03.11...

harga kalo xsilap wany rm2 kot..:)




▬▬▬▬▬►►►►►►▬PERHATIAN▬▬►►►►►►▬▬▬▬▬

Untuk sticker motor dan kereta kita akan pakai design yang sama, jenis sticker ja lain-lain, sila tempah dekat Pakcu saja...bayaran RM2 (per pcs) dan +postage RM6 sila deposit/transfer dekat Adish Shida ..maklumat akaun pakcu PM hangpa semua..sapa tak dapat lagi sila habaq naaaa.....

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
nak order sila PM pakcu dgn maklumat ni;
Nama -
No tel -
Bil Stiker kereta -
Bil Stiker moto -
Cara nak amek - by hand masa gath @ pos (bg alamat)
Alamat pos -
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

2 ulasan:

Pakcu berkata...

wahhhhhh...tq2...harga postage tu RM3 ye..bukan RM6..hehe silap

cahaya berkata...

ish..pakcu2..ambik untung rm3 nie..heheh