Selasa, 8 Mac 2011

selesai mengajar kawan2 buat blog..:)


errrrrr.....niat datang ke PUSAT JALUR LEBAR KOMUNITI(PJK) untuk belajar tentang komputer...
tup2..cahaya pulak yang kena mengajar dowg untuk membuat blog...adoi!!!!
tapi ape2 pun cahaya happy coz,member2 dpat juga belajar tentang blog2 nie....
thank erk
http://ejarn83.blogspot.com/ (pengurus pjk)

coz suruh wany mngajar dowg..
walaupon wany sndiri belajar xhabis lagi tntang blog nie..
hahahaha
k laa....
xada bnda nak citer..:p

antara kawan2 yang diajar tadi..
shahrul

and
shamimi
http://gadiskedah.blogspot.com
nadia
http://nadia-syurgaku.blogspot.com/

siti zuraidah..
http://zuraidah-khilafku.blogspot.com/

hope korang faham la erk ape yang wany ajar tdi..
:D

11 ulasan:

fRaMe+LenSeS berkata...

hihihi... wahh.. jadi cekgu blog ya.. bgs.. jgn lupa gtau kawan tu.. kita jadikan dia sebagai ruang dakwah.. suka suki jugak. tapi bagi sedikit pesan2.. moga2 y menbaca dapat manfaat. maceh.. ;)

Muslimah Optimis berkata...

tahniah wany...jadilah insan yang tidak pernah penat mengajar untuk kebaikan..insyaAllah dalam redhanya

cahaya berkata...

nadh&kak aimaa..wany pon masih pening lgi tentang blog nie...nie pon dok belajar lagi tntang blog nie..:)

aDisH.sHidA berkata...

MIMI PUN DAH ADA BLOG KE WANI

nora amila ghazali berkata...

waaaa.. bagus2.. ajar yang baik2 ja tau.. ehhehe jgn ajar yang bukan2... =P lawakja.

Muhd Fadil berkata...

wahhh.. cikgu wany la skng.
hehe.. cikgu, tolong buatkan blog utk saya. takde blog lagi la.
tatau nak buat blog :)

shahjiehan berkata...

wahh..bgus..lagi byk kite ajar, lagi byk ilmu baru kita akan dapat.. sini ade beberapa tutorial..

jom baca dan komen Tutorial

good luck!!!


ok?

eva♥evo berkata...

hayii..kak eva follow wany..nice..

Pakcu berkata...

ajaq pakcu leh dak? =D

cahaya berkata...

kak shida~~yup dia pon ada..
kak nora~~beres..nnti wany belajar dri kak nora lak..
D~~errrr..xreti nak ajar laa..:)
SJ~~yup..:)
kak eva~~thank ye..
pakcu~~xboleh ajar..:p

meaw berkata...

fuhhhhhhhhhhh! ajaq onie lak :P